Detalii de contact

Interactive Business Accounting SRL

Str. Axinte Uricariul nr.1, Sector 1, Bucuresti, RO 011603
Mobil: +4 0723 77 33 86
Tel./Fax: +4 031 421 80 59

Formular de contact

Deschide
Deschide

Sign Up

Forgot password?

Sunteti aici: Acasa Stiri

STIRI

Noutati din domeniul financiar.

  • Profesionalismul, responsabilitatea si confidentialitatea sunt deviza noastra.

FMI: Economia mondială arată PERSPECTIVE BUNE, deşi există încă riscuri

by Admin

Perspectivele economiei mondiale pentru 2012 şi 2013 se păstrează optimiste, chiar dacă există încă riscuri, potrivit raportului World Economic Outlook, publicat, marţi, de Fondul Monetar Internaţional (FMI).

Fondul Monetar Internaţional (FMI) estimează o de creştere a economiei mondiale în acest an, de la 3,3% prognoza din ianuarie, la 3,5%, şi anticipează o contracţie mai redusă, de 0,3%, faţă de 0,5% anterior, pentru zona euro. Pentru anul următor, Fondul se aşteaptă la un avans al economiei mondiale de 4,1%, uşor mai mare comparativ cu nivelul de 3,9% cât anticipa la începutul anului.

Potrivit raportului World Economic Outlook 2012, estimările economice pentru România indică o creştere de la 1,5% pentru acest an şi la 3% pentru anul următor.

Citeste in continuare Sursa: Business-forum.ro

Economia globala e in pragul unui nou dezastru?

by Admin

Băncile si guvernele nu prea au învătat nimic din cea mai mare criza financiară si economică din ultimii 80 de ani. Obiceiurile proaste sunt tot acolo, riscurile au fost mutate în spatele populatiei si lumea stă în fata unui nou dezastru economic.

Pieţele financiare sunt mai interconectate ca niciodată. Economia a devenit una globală. Ce se întâmplă la Bruxelles are consecinţe la New York sau Beijing. Şi veştile proaste circulă repede.

În 2007, sistemul financiar a început să se prăbuşească, pornind de pe Wall-Street, a trecut în Europa, unde a măturat cu băncile, a forţat statele să le naţionalizeze şi s-a transformat în recesiune puternică, cu tot ceea ce înseamnă: şomaj, căderea industriei, spargerea bulei imobiliare, reducerea salariilor.

După o perioadă în care profiturile au fost privatizate, pierderile au fost apoi socializate, problemele care au făcut posibilă criza financiară nu au fost rezolvate.

Citeste in continuare Sursa: Business-forum.ro