Termenii GDPR

Termeni de utilizare a website-ului, securitatea datelor personale


Actualizat in data de 01.09.2022.

Acest website disponibil la adresa www.biroucontabilitate.ro apartine Interactive Business Accounting SRL, persoana juridica romana cu sediul social in Bucuresti, Sector 1, Str. Axinte Uricariul nr. 1, avand CUI 35360371, telefon 0723 773 386, e-mail: office@biroucontabilitate.ro, denumita in continuare Proprietar.

Drepturile de autor asupra intregului continut apartin Proprietarului.

Cei care acceseaza acest website au urmatoarele drepturi:
– explorarea continutului din paginile publice ale website-ului.
– explorarea continutului din paginile cu acces dedicat utilizatorilor, in cazul in care sunt detinatorii de drept ale datelor de acces.
– reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei.
– inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre aceasta pagina web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea website-ului Keez.ro).
Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica continutul si structura acestui website in orice moment si fara preaviz.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal, Interactive Business Accounting SRL, da acestuia dreptul unilateral si neechivoc sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Completarea datelor personale pe acest site reprezinta acordul tau ca acestea sa intre in baza de date a Proprietarului si ca firma sa prelucreze datele personale conform prevederilor Regulamentului 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si cu politica privind confidentialitatea.

Trimiterea unei solicitari prin intermediul formularelor din paginile website-ului Proprietarului reprezinta acordul ca firma sa contacteze solicitantul direct, utilizand datele personale in acest scop, pentru a comunica informatiile solicitate prin intermediul formularelor, pentru a primi materiale de prezentare si pentru realizarea de campanii de vanzari si de marketing, analize si alte activitati similare.

Solicitantul trebuie sa se asigure ca informatiile transmise sunt corecte, complete si actualizate, in caz contrar fiind deplin raspunzator pentru eventualele consecinte.

Prezentul text „Termeni de utilizare a website-ului, securitatea datelor personale” se completeaza cu „Politica de utilizare Cookies” document disponibil aici.

Deschide chat
Buna
Cu ce te putem ajuta?
Call Now Button